Language Plaza Leerplatform voor Chinese taal cultuur en zakelijke etiquette

Voor Chinese taalbeoefenaars en cultuur liefhebbers,

Wilt u Chinees oefenen met een taalmaatje en uw Chinees leren efficiënter maken? Bij Language Plaza kunt u het realiseren!
Hoe meer u oefent, hoe meer u beheerst. Language Plaza streeft naar effectief leren, biedt u een stressvrije online e-learningomgeving en helpt u Chinees beter onder de knie te krijgen. Language Plaza biedt u een leercoach en buddy om naar u te luisteren en feedback te geven. Wij begeleiden u graag op uw leertraject Chinees.

Voor scholen,
Wilt u tevreden studenten die met gemak de Chinese (HSK) examens kunnen halen? Language Plaza kan helpen! Language Plaza assisteert scholieren die Chinees leren om extra hulp te krijgen, te genieten van het leerproces en betere resultaten te boeken. Language Plaza biedt een gemengde en inclusieve leeromgeving, stimuleert interculturele studies door nieuwsgierigheid en het bewustzijn van diversiteit te bevorderen.
We willen een win-winsituatie creëren met scholen, samenwerken om schoolactiviteiten te verrijken, ook met internationalisering.

 

Voor bedrijven,

Wilt u een team met hoge interculturele vaardigheden opbouwen om zaken in China te verkennen? Neem contact met ons op! Na 15 jaar oefenen gaat Language Plaza verder in de post-pandemische tijd. We hebben enkele onfeilbare bedrijfsstrategieën ontdekt en willen deze graag introduceren bij bedrijven die zaken doen in China.
Een goed begin is het halve werk.
We geven in-company trainingen Chinees en faciliteren bedrijven met communicatie- en administratiediensten.
We streven ernaar uw betrouwbare bedrijfscoördinator te zijn.

Wij bezorgen