Samenwerking STE Languages en Language Plaza

Samenwerking maakt ons sterker

STE Languages en Language Plaza gaan samenwerken op het gebied van Chinese taal- en cultuur trainingen voor de Nederlandse markt. De doelstelling is de belangrijkste en grootste aanbieder te worden van Chinese taal- en cultuurtrainingen in Nederland. China is een van Nederlands grootste handelspartners van Nederland.

Nederlandse bedrijven importeerden in 2020 voor 44,6 miljard aan goederen uit China. Zakendoen in China vergt een lange adem. Door de taalbarrière vinden veel Nederlandse ondernemers de communicatie met Chinezen lastig. Een gemeenschappelijke taal als Engels biedt niet altijd een oplossing en een goede voorbereiding van de Chinese handelsactiviteiten is erg belangrijk.

STE Languages en Language Plaza gaan daarom samen diverse trainingen en workshops aanbieden voor ondernemers en zakenpersonen die veelvuldig contact hebben met Chinezen. Trainingen die we onder andere gaan aanbieden zijn een taalcoaching zakelijk Chinees (individueel), groepstrainingen zakelijk Chinees en workshops op het gebied van taal en cultuur.

De trainingen worden rechtstreeks aangeboden via STE Languages en Language Plaza, en via de International Business Academy (IBA, https://academy.nlinbusiness.com)

 

Over STE Languages
STE Languages is al meer dan 25 jaar een toonaangevend taleninstituut in Brabant en Limburg. STE Languages verzorgt taaltrainingen in meer dan 20 talen, individueel of in groepsverband, intensief of meer gespreid, incompany, online of op locatie bij STE. Onze docenten zijn zeer ervaren, gekwalificeerd en zijn native speakers. De missie van STE Languages is gestoeld op ontmoeten, verbinden en groeien. Taal draagt bij aan een betere verbinding met elkaar, persoonlijke groei, meer zelfvertrouwen en (commercieel) succes voor individuen en organisaties.
STE Languages heeft de Cedeo erkenning 'Bedrijfsopleidingen' gekregen. Dit predicaat is een in de opleidingsmarkt hooggewaardeerde erkenning van kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.

 

Over Language Plaza
Language Plaza is een duurzame leergemeenschap in Chinese taal- en cultuureducatie en Chinese bedrijfscultuur training, opgericht door mevrouw Kitty Miao. Language Plaza, gelegen in het zuiden van Nederland, strekt zich gemakkelijk uit tot Duitsland, België, Luxemburg en ook China.
Mevrouw Miao is afgestudeerd aan de Beijing Normal University (cum laude) en is in de jaren '90 vanuit Shenzhen (China) naar Nederland verhuisd. Ze behaalde haar Masterdiploma Management van Culturele Diversiteit aan de Universiteit van Tilburg en vervolgens haar lerarendiploma aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Naast het leveren van Chinese cursussen en trainingen van hoge kwaliteit, streeft Language Plaza naar het opbouwen van een leergemeenschap voor mensen die een leven lang leren in welke taal en cultuur dan ook, dus niet alleen voor de Chinese taal en cultuur.