Chinees leren om onverslaanbaar te worden

Language Plaza is een duurzaam, levenslang leerplatform voor Chinese taal en cultuur die
U en uw Chinese zaken kan bekrachtigen

Language Plaza is een duurzame Chinese leergemeenschap. Wij geloven dat Chinees leren en kennis hebben van de Chinese cultuur en zakelijke etiquette zal bijdragen aan uw toekomstige ontwikkeling. We denken dat Chinees leren u niet alleen zal helpen om vrienden te maken over de hele wereld, aangezien ongeveer 16 procent van de wereldbevolking Chinees spreekt, maar ook uw carrièremogelijkheden zal verbreden. Daarom zet Language Plaza het levenslange e-learningplatform op om Chinees leren te ondersteunen, wat u kan helpen bij de communicatie met de grootste bevolking ter wereld, en u een succesvolle carrière en een succesvol bedrijf kan opleveren.

Onderzoek laat de volgende statistieken zien:
1. Met 1,31 miljard sprekers is Chinees absoluut 's werelds meest gesproken taal, veel meer dan de tweede (Statista, december 2020).
2. Volgens het onderzoek van McKinsey & Company (jan. 2021) kan één derde van alle baanwisselingen in de wereld plaatsvinden in China, wat de loopbaanontwikkeling van iedereen kan beïnvloeden. De meeste van de toekomstige banen bestaan nog niet, het is beter voor ons om voorbereid te zijn en te leren wat we misschien nodig hebben voor de toekomst.
3. Een van de belangrijkste gewoonten van succesvolle en rijke mensen is dagelijks 5 uur te besteden aan lezen en levenslang te blijven leren (D. Lok, 2020).

    Wie wilt er niet overleven in een snel veranderende wereld?
    Wie wilt er niet worden opgenomen in de stroom van zakelijke welvaart?

    Bovendien, taal wordt niet alleen gebruikt voor communicatie; het is ook de drager van cultuur, geschiedenis en filosofie. China is een oude beschaving met meer dan 5000 jaar niet-aflatende geschiedenis. Chinees leren helpt u de cultuur en filosofie achter de taal te begrijpen.

“Wie zijn vijand kent en zichzelf, zal in honderd veldslagen niet in gevaar zijn.”
– The Art of War, SUN Wu

Wij geloven dat er ook veel Chinese wijsheid en filosofisch denken in “De kunst van het oorlogvoeren” (The Art of War) schuilt, niet alleen in taoïsme, confucianisme en boeddhisme. De kunst van The Art of War - een militair handboek geschreven door de beroemde Chinese militaire strateeg Sun Wu (of Sun Zi, Sun Tzu), staat bekend als ’s werelds eerste boek over militaire strategie. Het vormt ook een keuzevak voor de Amerikaanse “West Point Military Academy”.

    Wij ontdekken dat 'The Art of War' niet alleen een militair handboek is; dit dunne boek met slechts 6075 woorden bevat diepgaande bestuurlijke canons die deugdzame filosofische ideeën bevatten en een intacte onfeilbare ontwikkeling nastreven. We willen onze ontdekkingen graag introduceren bij bedrijven die daarin geïnteresseerd zijn.

    China bevindt zich op een keerpunt. De grote reset na COVID-19 zal worden verbonden met China. Dat meldt McKinsey & Company in haar briefing van 20 januari 2021. Om snel de nieuwe trends in de zaken wereld te begrijpen, is het het beste om meer over China te leren. 

    Begrip van China zal u lucratieve zaken opleveren. We willen u de nieuwe patronen van de Chinese zakenculturen brengen door middel van een nieuwe interpretatie van de Chinese wijsheden, en u helpen bij het succes van uw bedrijf.