Language Plaza Chinees leren Sunbird Culture Club
Praten - Leren - Discussiëren in Eindhoven and online


De Amerikaanse actrice en producer Julia Roberts speelt wekelijkse Chinese Mahjong (Májiàng 麻将). Mahjong spelen is voor haar taakbeheer: orde scheppen in chaos! Mahjongtegels worden willekeurig verdeeld, hoe kunt u de mogelijk volledig irrelevante tegels in orde brengen? Hoe de tegels geregeld moeten worden? Kunt u de eerste zijn die het spel voltooit - creëer de juiste volgorde van de tegels (Hú Pái 和 牌)?
     We spelen allemaal wellicht wat spellen, hebt u er ooit aan gedacht dat u uw vaardigheden kunt ontwikkelen door games te spelen? zoals Julia Roberts. Wij denken dat intercultureel bewustzijn, openheid en nieuwsgierigheid ons kunnen stimuleren onze inzichten te verbreden, zetten ons aan het leren van games en van ervaren mensen die het leerproces kunnen faciliteren en versnellen.
     Geniet van het spelen van mahjong.

Language Plaza leerplatform (LPLP) is een innovatief programma van het China Bridge Instituut en Language Plaza. LPLP is de bijdrage aan een postcorona-samenleving, geïnitieerd door cultureel diversiteitsmanagementspecialist en gediplomeerd docent Kitty Miao. Mevrouw Miao is afgestudeerd aan de Beijing Normal Universitity als een excellente student. Ze behaalde haar masterdiploma aan Tilburg University en haar onderwijsdiploma aan de Fontys Hogeschool.

    In de afgelopen 15 jaar hebben mevrouw Miao en haar team veel lokale en internationale projecten geïmplementeerd op het gebied van Chinese taal, cultuur en Chineze zaken, met succes. Op basis van deze kennis streeft Language Plaza ernaar de gaten tussen leren en beheersen van de Chinese taal op te vullen.
Naast de standaardcursussen Chinees voor individuen, scholen en bedrijven, bieden wij de e-learning-materialen met tal van oefeningen, tests, grammatica-uitleg en in verschillende vormen zoals teksten, audio, video's, en ze zijn 24 x 7 beschikbaar voor leden. Wij hebben ook leermaatjes om met taalbeoefenaars in het Chinees te praten, om ze te begeleiden bij het oefenen, verder bieden wij de taalcoach om vragen te beantwoorden.

    De wereld verandert voortdurend. Wij zijn nooit uitgeleerd en daarom blijven we voortdurend onze cursussen en bedrijfsontwikkelingsfilosofieën updaten. We hebben een serie ontwikkelt van ‘onverslaanbare strategieën om in China zaken te doen’, deze delen we graag met u door bij u op de werkvloer trainingen te verzorgen in Chinese zakelijke etiquette en –cultuur. We kunnen u ook assisteren bij het uitvoeren van vertalingen, tolken en het aannemen van internationale one-stop-shop projecten. U kunt de foto’s bij ‘our projects’ bekijken voor een indruk.

    Wij hebben ervaren docentcollega’s in verschillende taal- en culturele gebeiden. We helpen u graag bij het vinden van de juiste leraren en coaches, in taal, mindfulness en persoonlijke competentietraining. Laat alstublieft een bericht achter als u coaches zoekt.

    Aangezien leren nooit af is, gaan wij constant met de tijd mee en zal het Language Plaza leerplatform er zijn zolang wij hier zijn.

 

Vraag naar de verboden
in een nieuw gebied,

Vraag naar de gebruiken
in een nieuw land,

Vraag naar de taboes
in een nieuw huis.

Optekeningen over de riten 

(Book of Rites)