Inloggen door Language Plaza leden en belanghebbenden

Fantastisch, we zijn nu op het Language Plaza leerplatform voor Chinees. We willen vloeiender Chinees spreken, weten waar we moeten beginnen en begrijpen wat anderen zeggen. We hebben Chineessprekende vrienden nodig om mee te praten en te oefenen. We willen ook Chinese menu’s, Chinese instructies op wegen, op deuren en de Chinese titels op sociale media en kranten kunnen lezen… Ja, we zijn hier om Chinees te leren, onze voortgang te delen, elkaar te inspireren en te helpen de Chinese taal meester te worden, we zijn allemaal onderweg.

      U kunt kiezen uit en beginnen met één van de verschillende leerpakketten: 1) algemene Chinese leerprincipes, 2) themaleren, 3) HSK-leren, 4) leren door de video's te volgen, en 5) leren door middel van Quizlet.

      Luister naar de opnames, imiteer en lees hardop wat u hoort, begrijp de zinsstructuur, maak uw eigen zinnen, spreek het hardop uit en neem het op. De leerthema’s worden continu aangevuld.

A.u.b. login via de engelse pagina 'Login'. U heeft het correcte wachtwoord nodig om erin te loggen. Neem s.v.p. contact met ons op.