Chinees leren & cursussen
Taalcursussen en online e-learningomgeving

U heeft misschien ontdekt dat een van de moeilijkheden van een vreemde taal is dat u “tien dingen leert, maar twintig vergeet”. Dit is niet echt zo, maar de frustratie is herkenbaar. We weten dat het normaal is om een deel van wat we leren te vergeten. We hebben tijd nodig om wat we hebben geleerd om te zetten tot een vaardigheid. We denken dat het belangrijk is twee factoren mee te nemen in het leerrendement: 1) studenten passen de geleerde kennis niet toe, dus zetten het geleerde niet om in vaardigheden; 2) wat er geleerd wordt is niet essentieel voor wat de leerling nodig heeft, en dus voelen ze zich niet aangemoedigd om het te gebruiken. Daarom biedt het Language Plaza leerplatform veel leer- en toetsmateriaal in verschillende vormen, waardoor u kunt leren en gebruiken afhankelijk van wat u nodig heeft.

Doe mee met het Chinese leren door een abonnement te nemen. De verschillende opties zijn:

U kunt de leerthema’s zelfstandig volgen als u geen specifieke behoeftes heeft. U kunt ook één keer in de week een groepsles volgen zodat u de instructies van de docent kan volgen. Deelnemers aan groepscursussen hebben toegang to het online leerplatform.
Er zijn twee standaard periodes voor groepscursussen: 1) van februari tot juni, 2) van september tot november. Op verzoek kunnen er speciale trainingen worden georganiseerd. De reguliere groepscursussen zijn:

Wij beschouwen het leren van talen als een stressvrij proces om u uit te drukken met de taal die u aan het leren bent. We moedigen alle leerlingen aan om de taal te gebruiken om uzelf voor te stellen op de allereerste dag, en eenvoudige zinnen te blijven maken en spreken! Iedereen kan dat met onze hulp doen.

Dit zal het leren een stuk efficiënter maken en bijdragen aan het plezier en voldoening die u eruit haalt.

Om dit te bereiken, krijgt u verschillende opdrachten mee en deelt u uw leerresultaten met andere studenten. Door zelf te leren, kunt u snel gaan; door met een groep mensen te leren, gaat u zeker verder en met meer plezier door. Samen leren we ons doorzettingsvermogen en reflectievermogen te vergroten. Doe mee, om te leren, te ontmoeten, te delen en plezier te hebben! Dat doe je zo:

   - Neem contact op en vul het online formulier in onder het kopje "Contact"

   - Stel en evalueer samen met onze coach uw SMARTER-leerdoelen op

   - Abonneer onder het kopje 'Webshop & registratie'

   - Wordt lid van Language Plaza of volg een groepscursus

   - Begin op elk moment en op uw eigen tempo

   - Deel uw werk met andere studenten en geniet van elkaars leerproces

   - Neem toetsen of HSK-examens af om je studievoortgang te controleren

   - Doe mee aan de activiteiten voor leden van Language Plaza

Voorbeelden van onderwerpen van Chinese lessen:

 1. Praktische zinsstructuren
 2. Stel vragen
 3. Fonetische Chinese Pinyin
 4. Mijn zelfportret
 5. Nuttige conversatiestarters
 6. Mijn werk
 7. Cijfers in het dagelijks leven
 8. Mijn sociale activiteiten
 9. Mijn dromen
 10. Reizen naar China
 11. De verhalen die ik wil delen
 12. Chinees leren door Ruben Terlou te volgen