Chinees voor hogere niveaus

Omroep Brabant voerde een gesprek
met Language Plaza: tips in Coronatijd - Chinees leren

Wat kunt u doen in Coronatijd? Omroep Brabant blijft tips geven: ga een ​​nieuwe taal Chinees te leren! Language Plaza was uitgenodigd voor het gesprek.
Twee radiopresentatoren interviewden Kitty, de oprichter van Language Plaza Chinese Learning.
    Er zijn ruim 1,31 miljard Chinese moedertaalsprekers (Statista, dec. 2020), waarvan meer dan 10% kinderen die nog niet naar school gaan, het aantal van de voorschoolse Chinees sprekende kinderen is al ongeveer 10 keer zoveel als de Nederlandse bevolking. Zoveel mensen spreken probleemloos Chinees, Chinees zou geen erg moeilijke taal moeten zijn om te leren, als u blijft oefenen.
    Language Plaza is een duurzaam Chinees leerplatform. U kunt groepscursussen volgen of zelf leren onder begeleiding door lid te worden van Chinees leren community. Onze taalmaatjes en coaches helpen u bij het bepalen van uw leerdoelen, faciliteren u met het benodigde leermateriaal en moedigen u aan om Chinees te spreken.
    U kunt luisteren naar de uitzending van Omroep Brabant Radio (in het Nederlands) en het transcript van Chinese opname bekijken (in het Engels en Chinees). U kunt al een paar Chinees leren of uw kennis van Chinese op te frissen. Klik hier om het bestand te openen en te downloaden. Leermiddelen zijn overal.
    Word lid van Language Plaza, laten we aan de slag gaan!

Chinese opname van de volgende 50 Chinese zinnen
           Track 17: Wat te doen in Coronatijd?

 

Voor leerlingen met een hoger Chinees taalniveau:

Het Phoenix TV-station lanceerde onlangs de nieuwe tv-serie: "Phoenix gaat naar het westen van China". De beroemde presentatoren meneer Dou, mevrouw Zhou en de heer Luo, de speciale gast uit Amerika, reizen samen naar het westen van China. De heer Luo is een beroemde chef-kok en een Chinese cultuurkenner. Ze delen met ons hun waarnemingen en gedachten.

Deze aflevering bevat Pinyin en een Engelse vertaling wat ongeveer twee minuten duurt. Het laat zien hoe meneer Dou en mevrouw Zhou meneer Luo verwelkomen op de luchthaven. Daarna voeren ze korte gesprekken over hun treinervaring in het verleden.

Chinees voor gevorderde beoefenaars

HSK niveau 3 t/m 6 zijn de hogere niveaus van de Chinese taalvaardigheidsschaal, dit komt overeen met niveaus B1 t/m C2 volgens het Europese CEFR kader.
Er zijn heel veel openbare leermiddelen. Neem contact met ons op om samen vooruit te gaan.

Leermiddelen

Klik hier om naar de HSK woordenlijsten van alle niveaus te gaan