Chinees Taalcursussen in Eindhoven en online Leren Op Maat

Onderzoek toont aan dat er in de wereld 1,31 miljard moedertaalsprekers Chinees Mandarijn zijn. Chinees mandarijn is absoluut 's werelds meest gesproken taal, veel meer dan de tweede gesproken taal Spaans (Statista, december 2020). Onder elke 5,5 personen is er een Chinees. Als u een beetje Chinees spreekt, kunt u gemakkelijker communiceren met de grootste bevolking ter wereld.
    Chinees is niet gemakkelijk, maar ook niet zo moeilijk. Als we meer kans hebben om Chinees te spreken en te oefenen, kunnen we de taal beter beheersen. Bij Language Plaza hebt u de kans om Chinees te oefenen.

 

Groepscursussen Chinees mandarijn

U weet misschien nog niet zeker of u aan de Chinese leerreis moet beginnen, of waar en hoe u moet beginnen? We hebben verschillende gegevens voor u verzameld in een kleine enquête, klik hier om de enquête te doorlopen, wat u kan helpen om wat ideeën op te doen. Overigens bedankt voor uw deelname aan de enquête. Wij hopen met u in contact te komen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Wij beschouwen het leren van talen als een stressvrij proces om u uit te drukken met de taal die u aan het leren bent. Chinees leren kan erg interessant zijn als u in het Chinees kunt uitdrukken wat u wilt zeggen. We moedigen alle leerlingen aan Chinees te gaan gebruiken om uzelf voor te stellen, vanaf de eerste leerdag, en in eenvoudige Chinese zinnen te blijven praten! Iedereen kan dat met onze hulp doen. Uzelf uitdrukken in de doeltaal zal uw leren een stuk efficiënter maken, waardoor u steeds meer plezier en voldoening zult krijgen. Uzelf uitdrukken in de doeltaal zal uw leren een stuk efficiënter maken, waardoor u steeds meer plezier en voldoening zult krijgen.
    U heeft misschien ontdekt dat een van de moeilijkheden van een vreemde taal is dat u “tien dingen leert, maar twintig vergeet”. Dit is niet echt zo, maar de frustratie is herkenbaar. We weten dat het normaal is om een deel van wat we leren te vergeten. We hebben tijd nodig om wat we hebben geleerd om te zetten tot een vaardigheid.
    We denken dat er twee belangrijke factoren zijn die onze leerefficiëntie verminderen: 1) studenten passen de geleerde kennis niet toe, dus zetten het geleerde niet om in vaardigheden; 2) wat er geleerd wordt is niet essentieel voor wat de leerling nodig heeft, en dus voelen ze zich niet aangemoedigd om het te gebruiken.
Language Plaza biedt u daarom veel leer- en toetsmateriaal in verschillende vormen, waardoor u kunt leren en gebruiken afhankelijk van wat u nodig heeft en graag uzelf verstaanbaar maken.

    Om dit te bereiken, krijgt u verschillende opdrachten mee en deelt u uw leerresultaten met andere studenten. Door zelf te leren, kunt u snel gaan; door met een groep mensen te leren, gaat u zeker verder en met meer plezier door. Samen leren we ons doorzettingsvermogen en reflectievermogen te vergroten.
    Doe mee, om te leren, te ontmoeten, te delen en plezier te hebben! Doe mee, om lid te worden van Language Plaza.
    Dat doet u zo: neem contact met ons op via email of vul het online formulier in onder het kopje "Contact". Na ontvangst van uw contact, nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op; we bespreken samen wat het beste voor u of uw organisatie is.
- Abonneer onder het kopje 'Webshop & registratie'
- Wordt lid van Language Plaza of volg een groepscursus
- Begin op elk moment en op uw eigen tempo
- Neem toetsen of HSK-examens af om je studievoortgang te controleren
- Doe mee aan de activiteiten voor leden van Language Plaza
- Deelnemers aan groepscursussen worden automatisch lid

Groepscursussen Chinees worden het hele jaar door gegeven. Kies uit weekcursussen of weekendcursussen.
Een standaard groepscursus is in het voor- en najaar en heeft 16 lestijden van 90 tot 120 minuten per les. Cursussen in het winter- en zomerseizoen en speciale trainingen kunnen in overleg worden georganiseerd.
Zie hieronder het algemene arrangement van groepscursus: